Vind Ice Age 4 på DVD

Ice Age 4Foto: SF Film

Ice Age 4 udkommer nu på DVD og Blu-ray, og du kan selvfølgelig vinde den fede film på DVD lige her på Bavian.

Ice Age 4Foto: Twentieth Century Fox

Tirsdag d. 27. november får den dejlige familiefilm 'Ice Age 4: På gyngende grund' dansk DVD/Blu-ray premiere. Animationsfilmen er den fjerde i rækken i eventyret om istidens fantastiske og hylende morsomme dyr.

Og som vi har set fra den allerførste film, så jagter Scrat stadig den evigt undslippende nød, som han har forsøgt at fange siden tidernes morgen. Nu har hans skøre jagt dog konsekvenser for verden, da han udløser en kontinental naturkatastrofe, som sender Manfred, Diego og Sid ud på endnu et fantastisk eventyr. De tre venner kommer væk fra resten af flokken, da kontinenterne deler sig, og med Sids stride bedstemor på slæb støder de ind i en gruppe pirater, der gør alt for at forhindre Manfred, Diego og Sid i at komme hjem igen.

Se traileren for filmen her:

'Ice Age 4 - På Gyngende Grund 3D' er altså et klassisk eventyr, der byder på både drama og spænding og vores heltes turbulente kamp for at vende hjem til deres trygge omgivelser igen.

Vind med Manfred, Diego, Sid og alle de andre
Nu kan du vinde den fede film på DVD, alt du skal gøre er at svare rigtigt på spørgsmålet herunder, og så er du med i konkurrencen om filmen.

Vi udlodder 4 x 1 'Ice Age 4: På gyngende grund', og vi finder de heldige vindere fredag den 14. dec. 2012.